top of page

La Grande Maison

Dit stijlvolle huis van ca. 120m2 met veel licht en ruimte bevindt zich eveneens op het landgoed en ligt dicht bij de rand van het bos en de wandelpaden. Het combineert hedendaags comfort met een bouwstijl uit vervlogen tijden en is geheel opgetrokken uit natuursteen. Imposante houten balken zorgen voor sfeer en grandeur.

 

Op de begane grond treft u een grote sfeervolle woon/eetkamer aan met grote open haard, een open keuken die van alle gemakken is voorzien, een slaapkamer en suite met douche en toilet.Via de hal kunt u naar de aparte ruimtes voor de wasmachine en een aparte toilet.

Via deze hal komt u op de eerste verdieping en treft u een slaapkamer en suite aan met een eigen douche en toilet. Via de woon/eetkamer gaat u naar de eerste verdieping voor de andere slaapkamer en suite met eigen douche en toilet.


Het zwembad en de tennisbaan liggen niet ver van het huis verwijderd en u heeft mooie uitzichten op het park en het château vanaf het terras. Het huis grenst aan de kleinere gîte ‘La Petite Maison’ maar er bestaat geen doorgang tussen de twee huizen. Een ideaal huis voor gezinnen en kleine groepen tot 6 personen. De Bar, het restaurant en de terrassen van het Château zijn op steenworp afstand voor als u zich 'buitenshuis' wilt verpozen.

Bedden- en linnengoed worden door ons verstrekt en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Grand Gite rear
Rear patio
Grand_gite_patio
Grande Maison
Bedroom
Bedroom
Kitchen
Rear view
Grand_gite_interieur
Grand_gite_interieur
Grand_gite_interieur
Fireplace
bottom of page